Israel Flag

Israels Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Israels diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Israeliska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Israeliska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Israels konsulat i Sverige.

Israeliska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Israeli Embassy in Stockholm, Sweden - Strandvogen 58 - Box 14006 - 104 40 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 528 065 00

Faxnummer:

(+46) 8 528 065 55

E-post:

info@stockholm.mfa.gov.il

Officiell hemsida:

stockholm.mfa.gov.il

Ambassadör:

Mr Ilan Ben-Dov

Timmar:

Israels ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Israeliska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Israeliska ambassaden i Stockholm leds av Mr Ilan Ben-Dov - Israels ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 528 065 00 eller e-post info@stockholm.mfa.gov.il

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Israeliska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Israels Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Israeliska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Israeliska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Israels Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Israel och Israeliska medborgare som bor i Sverige. Israeliska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Israeliska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Israels Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 528 065 00 eller per e-post info@stockholm.mfa.gov.ilHitta ett hotell nära den Israeliska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Israel