Israel Flag

Israels Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Israels diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Israeliska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Israeliska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Israels konsulat i Sverige.

Israeliska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Israeli Embassy in Stockholm, Sweden - Strandvogen 58 - Box 14006 - 104 40 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 528 065 00

Faxnummer:

(+46) 8 528 065 55

E-post:

info@stockholm.mfa.gov.il

Officiell hemsida:

stockholm.mfa.gov.il

Ambassadör:

Mr Ilan Ben-Dov

Timmar:

Israels ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Israeliska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Israeliska ambassaden i Stockholm leds av Mr Ilan Ben-Dov - Israels ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 528 065 00 eller e-post info@stockholm.mfa.gov.il

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Israeliska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Israeliska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Israels Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Israeliska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Israels Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Israeliska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Israeliska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Israels Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Israel och Israeliska medborgare som bor i Sverige. Israeliska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Israeliska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Israels Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 528 065 00 eller per e-post info@stockholm.mfa.gov.il

Hitta ett hotell nära den Israeliska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Israel - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Israel. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Israel..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Israel ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: