Iran Flag

Irans Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Irans diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Iranska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Iranska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Irans konsulat i Sverige.

Iranska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Iranian Embassy in Stockholm, Sweden Vostra Yttringe Gord, Elfviksvogen Box 6031 181 06 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 63 63 677

Faxnummer:

(+46) 8 63 63 613

E-post:

Officiell hemsida:

www.iranembassy.se www.iran.se

Ambassadör:

Mr Hamid Reza Shakeri Niasar

Timmar:

Irans ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Iranska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Iranska ambassaden i Stockholm leds av Mr Hamid Reza Shakeri Niasar - Irans ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 63 63 677 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Iranska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Irans Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Iranska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Iranska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Irans Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Iran och Iranska medborgare som bor i Sverige. Iranska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Iranska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Irans Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 63 63 677 eller per e-postHitta ett hotell nära den Iranska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Iran