Eritrea Flag

Eritreas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Eritreas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Eritreanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Eritreanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Eritreas konsulat i Sverige.

Eritreanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Eritrean Embassy in Stockholm, Sweden Stjornvogen 2 B, 4th floor Box 1164 181 23 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 441 71 70

Faxnummer:

(+46) 8 446 73 40

E-post:

info@eritrean-embassy.se

Officiell hemsida:

www.eritrean-embassy.se

Ambassadör:

Mr Yonas Manna Bairu, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Eritreas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Eritreanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Eritreanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Yonas Manna Bairu, Charge dAffaires a.i. - Eritreas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 441 71 70 eller e-post info@eritrean-embassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Eritreanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Eritreas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Eritreanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Eritreanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Eritreas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Eritrea och Eritreanska medborgare som bor i Sverige. Eritreanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Eritreanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Eritreas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 441 71 70 eller per e-post info@eritrean-embassy.seHitta ett hotell nära den Eritreanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Eritrea