Kongo (Demokratiska republiken) Flag

Kongo (Demokratiska republiken)s Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Kongo (Demokratiska republiken)s diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Kongo Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Kongo beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Kongo (Demokratiska republiken)s konsulat i Sverige.

Kongo Ambassaden i Stockholm - Sverige
Congolese (Dem) Embassy in Stockholm, Sweden Stjornvogen 2, 7th floor Box 1171 181 23 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 765 83 80

Faxnummer:

(+46) 8 765 85 91

E-post:

missionrdchbstockholm22@gmail.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Henri Mbayahe Ndungo, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Kongo (Demokratiska republiken)s ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Kongo intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Kongo ambassaden i Stockholm leds av Mr Henri Mbayahe Ndungo, Charge dAffaires a.i. - Kongo (Demokratiska republiken)s ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 765 83 80 eller e-post missionrdchbstockholm22@gmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Kongo ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Kongo ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Kongo (Demokratiska republiken)s Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Kongo ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Kongo (Demokratiska republiken)s Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Kongo konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Kongo konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Kongo (Demokratiska republiken)s Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Kongo (Demokratiska republiken) och Kongo medborgare som bor i Sverige. Kongo

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Kongo visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Kongo (Demokratiska republiken)s Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 765 83 80 eller per e-post missionrdchbstockholm22@gmail.com

Hitta ett hotell nära den Kongo Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Kongo (Demokratiska republiken) - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Kongo (Demokratiska republiken). Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Kongo (Demokratiska republiken)..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Kongo (Demokratiska republiken) ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: