Colombia Flag

Colombias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Colombias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Colombianska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Colombianska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Colombias konsulat i Sverige.

Colombianska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Colombian Embassy in Stockholm, Sweden - Ostermalmsgatan 46 - 114 86 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 21 43 20

Faxnummer:

(+46) 8 21 84 90

E-post:

esuecia@cancilleria.gov.co
embsuecia@colombia.se

Officiell hemsida:

www.embajadacolombia.se

Ambassadör:

Mrs Sonia Duran Smela

Timmar:

Monday to Friday from 9:00 to 16:00

Colombias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Colombianska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Colombianska ambassaden i Stockholm leds av Mrs Sonia Duran Smela - Colombias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 21 43 20 eller e-post esuecia@cancilleria.gov.co
embsuecia@colombia.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Colombianska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Colombianska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Colombias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Colombianska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Colombias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Colombianska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Colombianska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Colombias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Colombia och Colombianska medborgare som bor i Sverige. Colombianska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Colombianska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Colombias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 21 43 20 eller per e-post esuecia@cancilleria.gov.co
embsuecia@colombia.se

Hitta ett hotell nära den Colombianska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Colombia - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Colombia. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Colombia..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Colombia ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: