Brasilien Flag

Brasiliens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Brasiliens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Brasilianska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Brasilianska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Brasiliens konsulat i Sverige.

Brasilianska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Brazilian Embassy in Stockholm, Sweden Odengatan 3 114 24 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 163 00

Faxnummer:

(+46) 8 545 163 14

E-post:

stockholm@brazilianembassy.se

Officiell hemsida:

estocolmo.itamaraty.gov.br/en-us www.brazilianembassy.se

Ambassadör:

Ms Leda Locia Martins Camargo

Timmar:

Brasiliens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Brasilianska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Brasilianska ambassaden i Stockholm leds av Ms Leda Locia Martins Camargo - Brasiliens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 163 00 eller e-post stockholm@brazilianembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Brasilianska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Brasilianska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Brasiliens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Brasilianska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Brasiliens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Brasilianska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Brasilianska konsulat i: Göteborg och Helsingborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Brasiliens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Brasilien och Brasilianska medborgare som bor i Sverige. Brasilianska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Brasilianska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Brasiliens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 163 00 eller per e-post stockholm@brazilianembassy.se

Hitta ett hotell nära den Brasilianska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Brasilien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Brasilien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Brasilien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Brasilien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: