Botswana Flag

Botswanas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Botswanas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Botswana Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Botswana beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Botswanas konsulat i Sverige.

Botswana Ambassaden i Stockholm - Sverige
Botswana Embassy in Stockholm, Sweden Tyrgatan 11 Box 26024 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 258 80

Faxnummer:

(+46) 8 723 00 87

E-post:

botstock@gov.bw

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Lameck Nthekela

Timmar:

Botswanas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Botswana intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Botswana ambassaden i Stockholm leds av Mr Lameck Nthekela - Botswanas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 258 80 eller e-post botstock@gov.bw

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Botswana ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Botswana ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Botswanas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Botswana ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Botswanas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Botswana konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Botswana konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Botswanas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Botswana och Botswana medborgare som bor i Sverige. Botswana

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Botswana visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Botswanas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 258 80 eller per e-post botstock@gov.bw

Hitta ett hotell nära den Botswana Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Botswana - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Botswana. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Botswana..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Botswana ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: