Bangladesh Flag

Bangladeshs Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Bangladeshs diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Bangladesh Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Bangladesh beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Bangladeshs konsulat i Sverige.

Bangladesh Ambassaden i Stockholm - Sverige
Bangladeshi Embassy in Stockholm, Sweden Anderstorpsvogen 12, 1st floor 171 54 Solna Sweden

Telefon:

(+46) 8 730 5850 to 52

Faxnummer:

(+46) 8 730 5870

E-post:

banijya@bangladeshembassy.se doot@bangladeshembassy.se

Officiell hemsida:

www.bangladoot.se

Ambassadör:

Mr A. F. M. Gousalazam Sarker

Timmar:

Bangladeshs ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Bangladesh intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Bangladesh ambassaden i Stockholm leds av Mr A. F. M. Gousalazam Sarker - Bangladeshs ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 730 5850 to 52 eller e-post banijya@bangladeshembassy.se doot@bangladeshembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Bangladesh ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Bangladesh ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Bangladeshs Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Bangladesh ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Bangladeshs Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Bangladesh konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Bangladesh konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Bangladeshs Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Bangladesh och Bangladesh medborgare som bor i Sverige. Bangladesh

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Bangladesh visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Bangladeshs Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 730 5850 to 52 eller per e-post banijya@bangladeshembassy.se doot@bangladeshembassy.se

Hitta ett hotell nära den Bangladesh Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Bangladesh - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Bangladesh. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Bangladesh..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Bangladesh ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: