Angola Flag

Angolas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Angolas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Angolanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Angolanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Angolas konsulat i Sverige.

Angolanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Angolan Embassy in Stockholm, Sweden Skeppsbron 8 Box 3199 103 64 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 24 28 90

Faxnummer:

(+46) 8 34 31 27

E-post:

info@angolaemb.se

Officiell hemsida:

www.angolaemb.se

Ambassadör:

Mr Brio Antonio Sozinho

Timmar:

Angolas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Angolanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Angolanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Brio Antonio Sozinho - Angolas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 24 28 90 eller e-post info@angolaemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Angolanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Angolas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Angolanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Angolanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Angolas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Angola och Angolanska medborgare som bor i Sverige. Angolanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Angolanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Angolas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 24 28 90 eller per e-post info@angolaemb.seHitta ett hotell nära den Angolanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Angola