Angola Flag

Angolas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Angolas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Angolanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Angolanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Angolas konsulat i Sverige.

Angolanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Angolan Embassy in Stockholm, Sweden Skeppsbron 8 Box 3199 103 64 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 24 28 90

Faxnummer:

(+46) 8 34 31 27

E-post:

info@angolaemb.se

Officiell hemsida:

www.angolaemb.se

Ambassadör:

Mr Brio Antonio Sozinho

Timmar:

Angolas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Angolanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Angolanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Brio Antonio Sozinho - Angolas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 24 28 90 eller e-post info@angolaemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Angolanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Angolanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Angolas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Angolanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Angolas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Angolanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Angolanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Angolas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Angola och Angolanska medborgare som bor i Sverige. Angolanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Angolanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Angolas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 24 28 90 eller per e-post info@angolaemb.se

Hitta ett hotell nära den Angolanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Angola - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Angola. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Angola..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Angola ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: