Algeriet Flag

Algeriets Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Algeriets diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Algeriska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Algeriska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Algeriets konsulat i Sverige.

Algeriska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Algerian Embassy in Stockholm, Sweden Danderydsgatan 3-5 Box 26027 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 679 91 30 (+46) 8 679 91 40

Faxnummer:

(+46) 8 611 49 57

E-post:

embassy.algeria@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Fatah Mahraz

Timmar:

Algeriets ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Algeriska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Algeriska ambassaden i Stockholm leds av Mr Fatah Mahraz - Algeriets ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 679 91 30 (+46) 8 679 91 40 eller e-post embassy.algeria@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Algeriska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Algeriska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Algeriets Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Algeriska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Algeriets Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Algeriska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Algeriska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Algeriets Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Algeriet och Algeriska medborgare som bor i Sverige. Algeriska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Algeriska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Algeriets Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 679 91 30 (+46) 8 679 91 40 eller per e-post embassy.algeria@telia.com

Hitta ett hotell nära den Algeriska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Algeriet - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Algeriet. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Algeriet..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Algeriet ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: