Sydafrika Flag

Sydafrikas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Sydafrikas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Sydafrikanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Sydafrikanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Sydafrikas konsulat i Sverige.

Sydafrikanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
South African Embassy in Stockholm, Sweden Fleminggatan 20 112 26 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 24 39 50

Faxnummer:

(+46) 8 660 71 36

E-post:

saemb.swe@telia.com

Officiell hemsida:

www.southafrica.se

Ambassadör:

Ms Mandisa Dona Marasha

Timmar:

Sydafrikas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Sydafrikanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Sydafrikanska ambassaden i Stockholm leds av Ms Mandisa Dona Marasha - Sydafrikas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 24 39 50 eller e-post saemb.swe@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Sydafrikanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Sydafrikanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Sydafrikas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Sydafrikanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sydafrikas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Sydafrikanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Sydafrikanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sydafrikas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Sydafrika och Sydafrikanska medborgare som bor i Sverige. Sydafrikanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Sydafrikanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sydafrikas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 24 39 50 eller per e-post saemb.swe@telia.com

Hitta ett hotell nära den Sydafrikanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Sydafrika - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sydafrika. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sydafrika..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Sydafrika ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: