Irak Flag

Iraks Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Iraks diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Irakiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Irakiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Iraks konsulat i Sverige.

Irakiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Iraqi Embassy in Stockholm, Sweden Baldersgatan 6A Box 26031 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 44 43

Faxnummer:

(+46) 8 796 83 66

E-post:

stkemb@hotmail.com

Officiell hemsida:

www.iraqembassy.se

Ambassadör:

Dr Hussain Al-Amerir

Timmar:

Iraks ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Irakiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Irakiska ambassaden i Stockholm leds av Dr Hussain Al-Amerir - Iraks ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 411 44 43 eller e-post stkemb@hotmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Irakiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Iraks Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Irakiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Irakiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Iraks Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Irak och Irakiska medborgare som bor i Sverige. Irakiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Irakiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Iraks Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 44 43 eller per e-post stkemb@hotmail.comHitta ett hotell nära den Irakiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Irak