Irak Flag

Iraks Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Iraks diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Irakiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Irakiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Iraks konsulat i Sverige.

Irakiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Iraqi Embassy in Stockholm, Sweden Baldersgatan 6A Box 26031 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 411 44 43

Faxnummer:

(+46) 8 796 83 66

E-post:

stkemb@hotmail.com

Officiell hemsida:

www.iraqembassy.se

Ambassadör:

Dr Hussain Al-Amerir

Timmar:

Iraks ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Irakiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Irakiska ambassaden i Stockholm leds av Dr Hussain Al-Amerir - Iraks ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 411 44 43 eller e-post stkemb@hotmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Irakiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Irakiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Iraks Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Irakiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Iraks Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Irakiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Irakiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Iraks Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Irak och Irakiska medborgare som bor i Sverige. Irakiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Irakiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Iraks Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 411 44 43 eller per e-post stkemb@hotmail.com

Hitta ett hotell nära den Irakiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Irak - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Irak. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Irak..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Irak ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: