Mexiko Flag

Mexikos Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Mexikos diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Mexikanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Mexikanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Mexikos konsulat i Sverige.

Mexikanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Mexican Embassy in Stockholm, Sweden Grevgatan 3 114 53 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 663 51 70

Faxnummer:

(+46) 8 663 24 20

E-post:

suecia@embamex.se

Officiell hemsida:

www.sre.gob.mx/suecia

Ambassadör:

Mr Jorge Lomonaco Tonda

Timmar:

Mexikos ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Mexikanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Mexikanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Jorge Lomonaco Tonda - Mexikos ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 663 51 70 eller e-post suecia@embamex.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Mexikanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Mexikanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Mexikos Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Mexikanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Mexikos Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Mexikanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Mexikanska konsulat i: Göteborg och Malmö

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Mexikos Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Mexiko och Mexikanska medborgare som bor i Sverige. Mexikanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Mexikanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Mexikos Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 663 51 70 eller per e-post suecia@embamex.se

Hitta ett hotell nära den Mexikanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Mexiko - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Mexiko. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Mexiko..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Mexiko ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: