Malaysia Flag

Malaysias Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Malaysias diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Malaysiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Malaysiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Malaysias konsulat i Sverige.

Malaysiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Malaysian Embassy in Stockholm, Sweden Karlavagen 37 P.O. Box 26053 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 440 84 00

Faxnummer:

(+46) 8 791 87 60

E-post:

mwstholm@algohotellet.se

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Badruddin Bin Ab Rahman

Timmar:

Malaysias ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Malaysiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Malaysiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Badruddin Bin Ab Rahman - Malaysias ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 440 84 00 eller e-post mwstholm@algohotellet.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Malaysiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Malaysiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Malaysias Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Malaysiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Malaysias Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Malaysiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Malaysiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Malaysias Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Malaysia och Malaysiska medborgare som bor i Sverige. Malaysiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Malaysiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Malaysias Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 440 84 00 eller per e-post mwstholm@algohotellet.se

Hitta ett hotell nära den Malaysiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Malaysia - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Malaysia. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Malaysia..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Malaysia ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: