Thailand Flag

Thailands Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Thailands diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Thailändska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Thailändska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Thailands konsulat i Sverige.

Thailändska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Thai Embassy in Stockholm, Sweden Floragatan 3 Box 26220 100 40 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 588 042 50

Faxnummer:

(+46) 8 791 73 51

E-post:

info@thaiembassy.se

Officiell hemsida:

www.thaiembassy.se

Ambassadör:

Mr Somchai Charanasomboon

Timmar:

Thailands ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Thailändska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Thailändska ambassaden i Stockholm leds av Mr Somchai Charanasomboon - Thailands ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 588 042 50 eller e-post info@thaiembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Thailändska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Thailändska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Thailands Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Thailändska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Thailands Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Thailändska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Thailändska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Thailands Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Thailand och Thailändska medborgare som bor i Sverige. Thailändska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Thailändska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Thailands Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 588 042 50 eller per e-post info@thaiembassy.se

Hitta ett hotell nära den Thailändska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Thailand - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Thailand. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Thailand..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Thailand ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: