Serbien Flag

Serbiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Serbiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Serbiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Serbiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Serbiens konsulat i Sverige.

Serbiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Serbian Embassy in Stockholm, Sweden Valhallavogen 70 P.O.Box 26 209 100 41 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 21 84 36 (+46) 8 21 84 82

Faxnummer:

(+46) 8 21 84 95

E-post:

serbiaemb@telia.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Dr Dusan Crnogorcevic

Timmar:

Serbiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Serbiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Serbiska ambassaden i Stockholm leds av Dr Dusan Crnogorcevic - Serbiens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 21 84 36 (+46) 8 21 84 82 eller e-post serbiaemb@telia.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Serbiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Serbiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Serbiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Serbiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Serbiens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Serbiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Serbiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Serbiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Serbien och Serbiska medborgare som bor i Sverige. Serbiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Serbiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Serbiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 21 84 36 (+46) 8 21 84 82 eller per e-post serbiaemb@telia.com

Hitta ett hotell nära den Serbiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Serbien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Serbien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Serbien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Serbien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: