Argentina Flag

Argentinas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Argentinas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Argentinas Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Argentinas beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Argentinas konsulat i Sverige.

Argentinas Ambassaden i Stockholm - Sverige
Embassy of Argentina in Stockholm, Sweden - Narvavagen 32, 3rd floor - 115 22 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 663 19 65

Faxnummer:

(+46) 8 661 00 09

E-post:

esuec@mrecic.gov.ar

Officiell hemsida:

esuec.cancilleria.gov.ar/en

Ambassadör:

Maria Teresa Kralikas

Timmar:

Please check official website

Argentinas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Argentinas intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Argentinas ambassaden i Stockholm leds av Maria Teresa Kralikas - Argentinas ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 663 19 65 eller e-post esuec@mrecic.gov.ar

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Argentinas ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Argentinas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Argentinas ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Argentinas konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Argentinas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Argentina och Argentinas medborgare som bor i Sverige. Argentinas

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Argentinas visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Argentinas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 663 19 65 eller per e-post esuec@mrecic.gov.arHitta ett hotell nära den Argentinas Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Argentina