Chile Flag

Chiles Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Chiles diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Chilenska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Chilenska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Chiles konsulat i Sverige.

Chilenska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Chilean Embassy in Stockholm, Sweden Moster Samuelsgatan 1, 2 floor 111 44 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 679 82 80

Faxnummer:

(+46) 8 679 85 40

E-post:

echilese@embassyofchile.se

Officiell hemsida:

www.embassyofchile.se chileabroad.gov.cl/suecia/

Ambassadör:

Mr Horacio del Valle Irarrozaval

Timmar:

Chiles ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Chilenska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Chilenska ambassaden i Stockholm leds av Mr Horacio del Valle Irarrozaval - Chiles ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 679 82 80 eller e-post echilese@embassyofchile.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Chilenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Chilenska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Chiles Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Chilenska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Chiles Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Chilenska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Chilenska konsulat i: Göteborg, Malmö och Stockholm

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Chiles Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Chile och Chilenska medborgare som bor i Sverige. Chilenska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Chilenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Chiles Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 679 82 80 eller per e-post echilese@embassyofchile.se

Hitta ett hotell nära den Chilenska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Chile - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Chile. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Chile..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Chile ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: