Albanien Flag

Albaniens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Albaniens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Albanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Albanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Albaniens konsulat i Sverige.

Albanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Albanian Embassy in Stockholm, Sweden Capllavogen 7 181 32 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 731 09 20

Faxnummer:

(+46) 8 767 65 57

E-post:

embassy.stockholm@mfa.gov.al

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Ruhi Hado

Timmar:

Albaniens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Albanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Albanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Ruhi Hado - Albaniens ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 731 09 20 eller e-post embassy.stockholm@mfa.gov.al

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Albanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Albanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Albaniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Albanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Albaniens Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Albanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Albanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Albaniens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Albanien och Albanska medborgare som bor i Sverige. Albanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Albanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Albaniens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 731 09 20 eller per e-post embassy.stockholm@mfa.gov.al

Hitta ett hotell nära den Albanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Albanien - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Albanien. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Albanien..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Albanien ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: