Albanien Flag

Albaniens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Albaniens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Albanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Albanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Albaniens konsulat i Sverige.

Albanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Albanian Embassy in Stockholm, Sweden Capllavogen 7 181 32 Lidingo Sweden

Telefon:

(+46) 8 731 09 20

Faxnummer:

(+46) 8 767 65 57

E-post:

embassy.stockholm@mfa.gov.al

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Ruhi Hado

Timmar:

Albaniens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Albanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Albanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Ruhi Hado - Albaniens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 731 09 20 eller e-post embassy.stockholm@mfa.gov.al

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Albanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Albaniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Albanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Albanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Albaniens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Albanien och Albanska medborgare som bor i Sverige. Albanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Albanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Albaniens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 731 09 20 eller per e-post embassy.stockholm@mfa.gov.alHitta ett hotell nära den Albanska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Albanien