Vietnam Flag

Vietnams Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Vietnams diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Vietnamesiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Vietnams konsulat i Sverige.

Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Vietnamese Embassy in Stockholm, Sweden orby Slottsvog 26 125 71 Alvsjo Sweden

Telefon:

(+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71

Faxnummer:

(+46) 8 556 210 80

E-post:

info@vietnamemb.se

Officiell hemsida:

www.vietnamemb.se

Ambassadör:

Mr Nguyen Duc Hoa

Timmar:

Vietnams ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Vietnamesiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Vietnamesiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Nguyen Duc Hoa - Vietnams ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71 eller e-post info@vietnamemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Vietnamesiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Vietnamesiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Vietnams Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Vietnamesiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Vietnams Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Vietnamesiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Vietnamesiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Vietnams Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Vietnam och Vietnamesiska medborgare som bor i Sverige. Vietnamesiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Vietnamesiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Vietnams Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71 eller per e-post info@vietnamemb.se

Hitta ett hotell nära den Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Vietnam - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Vietnam. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Vietnam..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Vietnam ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: