Vietnam Flag

Vietnams Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Vietnams diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Vietnamesiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Vietnams konsulat i Sverige.

Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Vietnamese Embassy in Stockholm, Sweden orby Slottsvog 26 125 71 Alvsjo Sweden

Telefon:

(+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71

Faxnummer:

(+46) 8 556 210 80

E-post:

info@vietnamemb.se

Officiell hemsida:

www.vietnamemb.se

Ambassadör:

Mr Nguyen Duc Hoa

Timmar:

Vietnams ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Vietnamesiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Vietnamesiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Nguyen Duc Hoa - Vietnams ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71 eller e-post info@vietnamemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Vietnamesiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Vietnams Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Vietnamesiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Vietnamesiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Vietnams Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Vietnam och Vietnamesiska medborgare som bor i Sverige. Vietnamesiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Vietnamesiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Vietnams Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 556 210 70 (+46) 8 556 210 71 eller per e-post info@vietnamemb.seHitta ett hotell nära den Vietnamesiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Vietnam