Paraguay Flag

Paraguays Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Paraguays diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Paraguay Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Paraguay beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Paraguays konsulat i Sverige.

Paraguay Ambassaden i Stockholm - Sverige
Paraguayan Embassy in Stockholm, Sweden Stureplan 4 C, 4th floor 114 35 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 463 32 07

Faxnummer:

(+46) 8 463 10 10

E-post:

jose_gorostiagap@hotmail.com

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Jose Emilio Gorostiaga Pena

Timmar:

Paraguays ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Paraguay intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Paraguay ambassaden i Stockholm leds av Mr Jose Emilio Gorostiaga Pena - Paraguays ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 463 32 07 eller e-post jose_gorostiagap@hotmail.com

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Paraguay ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Paraguays Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Paraguay ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Paraguay konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Paraguays Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Paraguay och Paraguay medborgare som bor i Sverige. Paraguay

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Paraguay visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Paraguays Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 463 32 07 eller per e-post jose_gorostiagap@hotmail.comHitta ett hotell nära den Paraguay Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Paraguay