Storbritannien Flag

Storbritanniens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Storbritanniens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Brittiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Brittiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Storbritanniens konsulat i Sverige.

Brittiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
British Embassy in Stockholm, Sweden - Skarpogatan 6-8 - P.O. Box 27819 - 115 93 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) (0)8 671 30 00

Faxnummer:

(+46) (0)8 662 99 89

E-post:

Officiell hemsida:

www.gov.uk/world/organisations/british-embassy-stockholm

Ambassadör:

Mr David Cairns

Timmar:

Storbritanniens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Brittiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Brittiska ambassaden i Stockholm leds av Mr David Cairns - Storbritanniens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) (0)8 671 30 00 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Brittiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Storbritanniens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Brittiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Brittiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Storbritanniens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Storbritannien och Brittiska medborgare som bor i Sverige. Brittiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Brittiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Storbritanniens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) (0)8 671 30 00 eller per e-postHitta ett hotell nära den Brittiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Storbritannien