Uruguay Flag

Uruguays Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Uruguays diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Uruguay Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Uruguay beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Uruguays konsulat i Sverige.

Uruguay Ambassaden i Stockholm - Sverige
Uruguayan Embassy in Stockholm, Sweden - Kommendorsgatan 35, ground floor - 114 58 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 660 31 96

Faxnummer:

(+46) 8 665 31 66

E-post:

urustoc@uruemb.se

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Santiago Wins

Timmar:

Uruguays ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Uruguay intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Uruguay ambassaden i Stockholm leds av Mr Santiago Wins - Uruguays ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 660 31 96 eller e-post urustoc@uruemb.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Uruguay ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Uruguays Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Uruguay ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Uruguay konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Uruguays Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Uruguay och Uruguay medborgare som bor i Sverige. Uruguay

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Uruguay visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Uruguays Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 660 31 96 eller per e-post urustoc@uruemb.seHitta ett hotell nära den Uruguay Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Uruguay