Saudi-Arabien Flag

Saudi-Arabiens Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Saudi-Arabiens diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Saudiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Saudiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Saudi-Arabiens konsulat i Sverige.

Saudiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Saudi Arabian Embassy in Stockholm, Sweden - Skoldungagatan 5 - Box 26073 - 100 41 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 23 88 00

Faxnummer:

(+46) 8 796 99 56

E-post:

seemb@mofa.gov.sa

Officiell hemsida:

Ambassadör:

Mr Abdulaziz Al Zaid

Timmar:

Monday-Friday: 09.00-15.00

Saudi-Arabiens ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Saudiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Saudiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Abdulaziz Al Zaid - Saudi-Arabiens ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 23 88 00 eller e-post seemb@mofa.gov.sa

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Saudiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Saudi-Arabiens Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Saudiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Saudiska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Saudi-Arabiens Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Saudi-Arabien och Saudiska medborgare som bor i Sverige. Saudiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Saudiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Saudi-Arabiens Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 23 88 00 eller per e-post seemb@mofa.gov.saHitta ett hotell nära den Saudiska Ambassaden i Stockholm-
Reseförsäkring för Sverige och Saudi-Arabien