Portugal Flag

Portugals Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Portugals diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Portugisiska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Portugisiska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Portugals konsulat i Sverige.

Portugisiska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Portuguese Embassy in Stockholm, Sweden Narvavogen 32, 2nd floor P.O. Box 10194 100 55 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 545 670 60

Faxnummer:

(+46) 8 662 53 29

E-post:

portugal@embassyportugal.se

Officiell hemsida:

www.embassyportugal.se

Ambassadör:

Mr Manuel Marcelo Monteiro Curo

Timmar:

Portugals ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Portugisiska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Portugisiska ambassaden i Stockholm leds av Mr Manuel Marcelo Monteiro Curo - Portugals ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 545 670 60 eller e-post portugal@embassyportugal.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Portugisiska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Portugisiska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Portugals Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Portugisiska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Portugals Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Portugisiska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Portugisiska konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Portugals Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Portugal och Portugisiska medborgare som bor i Sverige. Portugisiska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Portugisiska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Portugals Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 545 670 60 eller per e-post portugal@embassyportugal.se

Hitta ett hotell nära den Portugisiska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Portugal - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Portugal. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Portugal..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Portugal ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: