Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Harare

Zimbabwe Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Zimbabwe. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Harare. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Zimbabwe. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Zimbabwe.

Svenska Ambassaden i Harare - Zimbabwe
Swedish Embassy in Harare, Zimbabwe 32 Aberdeen Road Avondale P.O. Box 4110 Harare Zimbabwe

Telefon:

(+263) (4) 302 636

Faxnummer:

(+263) (4) 302 236

E-post:

ambassaden.harare@foreign.ministry.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/harare

Ambassadör:

Lars Ronnos

Timmar:

Sveriges ambassad i Harare - är ett bilateralt uppdrag i Zimbabwe bland annat för att främja Svenska intressen i Zimbabwe.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Harare leds av Lars Ronnos - Sveriges ambassadör i Zimbabwe och nås per telefon (+263) (4) 302 636 eller e-post ambassaden.harare@foreign.ministry.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Harare hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Harare?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Harare ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Zimbabwe som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Zimbabwe. Svenska

Ambassaden i Harare står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Harare per telefon (+263) (4) 302 636 eller per e-post ambassaden.harare@foreign.ministry.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Harare-
Reseförsäkring för Zimbabwe och Sverige