Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Khartoum

Sudan Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Sudan. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Khartoum. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Sudan. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Sudan.

Svenska Ambassaden i Khartoum - Sudan
Swedish Embassy in Khartoum, Sudan - House 70 - Street 43 - Khartoum 2 - Khartoum - Sudan

Telefon:

(+249) 187 188 700

Faxnummer:

E-post:

ambassaden.khartoum@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/khartoum

Ambassadör:

Mette Sunnergren

Timmar:

Please visit official website

Sveriges ambassad i Khartoum - är ett bilateralt uppdrag i Sudan bland annat för att främja Svenska intressen i Sudan.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Khartoum leds av Mette Sunnergren - Sveriges ambassadör i Sudan och nås per telefon (+249) 187 188 700 eller e-post ambassaden.khartoum@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Khartoum hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Khartoum?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Khartoum ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sudan som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Sudan. Svenska

Ambassaden i Khartoum står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Khartoum per telefon (+249) 187 188 700 eller per e-post ambassaden.khartoum@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Khartoum-
Reseförsäkring för Sudan och Sverige