Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Singapore

Singapore Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Singapore. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Singapore. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Singapore. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Singapore.

Svenska Ambassaden i Singapore - Singapore
Swedish Embassy in Singapore, Singapore TripleOne Somerset 111 Somerset Road #05-01 Singapore 238164 Singapore

Telefon:

(+65) 6415 9720

Faxnummer:

(+65) 6415 9747

E-post:

ambassaden.singapore@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/singapore

Ambassadör:

Mr Ingemar Dolfe

Timmar:

Sveriges ambassad i Singapore - är ett bilateralt uppdrag i Singapore bland annat för att främja Svenska intressen i Singapore.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Singapore leds av Mr Ingemar Dolfe - Sveriges ambassadör i Singapore och nås per telefon (+65) 6415 9720 eller e-post ambassaden.singapore@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Singapore hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Singapore?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Singapore ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Singapore som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Singapore. Svenska

Ambassaden i Singapore står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Singapore per telefon (+65) 6415 9720 eller per e-post ambassaden.singapore@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Singapore-
Reseförsäkring för Singapore och Sverige