Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Belgrad

Serbien Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Serbien. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Belgrad. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Serbien. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Serbien.

Svenska Ambassaden i Belgrad - Serbien
Swedish Embassy in Belgrade, Serbia Ledi Pedzet 2 P.O.Box 5 11040 Belgrade Serbia

Telefon:

(+381) (11) 20 69 200

Faxnummer:

(+381) (11) 20 69 250

E-post:

ambassaden.belgrad@foreign.ministry.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.se/belgrad

Ambassadör:

Mr Bertil Christer Asp

Timmar:

Sveriges ambassad i Belgrad - är ett bilateralt uppdrag i Serbien bland annat för att främja Svenska intressen i Serbien.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Belgrad leds av Mr Bertil Christer Asp - Sveriges ambassadör i Serbien och nås per telefon (+381) (11) 20 69 200 eller e-post ambassaden.belgrad@foreign.ministry.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Belgrad hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Belgrad?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Belgrad ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Serbien som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Serbien. Svenska

Ambassaden i Belgrad står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Belgrad per telefon (+381) (11) 20 69 200 eller per e-post ambassaden.belgrad@foreign.ministry.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Belgrad-
Reseförsäkring för Serbien och Sverige