Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Kigali

Rwanda Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Rwanda. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Kigali. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Rwanda. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Rwanda.

Svenska Ambassaden i Kigali - Rwanda
Swedish Embassy in Kigali, Rwanda Aurore House Kacyiru, 1st Floor P.O Box 6387 Kigali Rwanda

Telefon:

(+250) 252 59 74 00

Faxnummer:

(+250) 252 59 74 59

E-post:

ambassaden.kigali@sida.se

Officiell hemsida:

swedenabroad.com/kigali

Ambassadör:

Mr Mikael Lindvall, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Sveriges ambassad i Kigali - är ett bilateralt uppdrag i Rwanda bland annat för att främja Svenska intressen i Rwanda.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Kigali leds av Mr Mikael Lindvall, Charge dAffaires a.i. - Sveriges ambassadör i Rwanda och nås per telefon (+250) 252 59 74 00 eller e-post ambassaden.kigali@sida.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Kigali hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Kigali?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kigali ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Rwanda som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Rwanda. Svenska

Ambassaden i Kigali står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kigali per telefon (+250) 252 59 74 00 eller per e-post ambassaden.kigali@sida.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Kigali-
Reseförsäkring för Rwanda och Sverige