Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Maputo

Moçambique Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Moçambique. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Maputo. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Moçambique. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Moçambique.

Svenska Ambassaden i Maputo - Moçambique
Swedish Embassy in Maputo, Mozambique - Avenida Julius Nyerere 1128 - Caixa Postal 338 - Maputo - Mozambique

Telefon:

(+258) (21) 480 300

Faxnummer:

(+258) (21) 480 390 / 1

E-post:

ambassaden.maputo@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/maputo

Ambassadör:

Marie Andersson de Frutos

Timmar:

Please visit official website

Sveriges ambassad i Maputo - är ett bilateralt uppdrag i Moçambique bland annat för att främja Svenska intressen i Moçambique.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Maputo leds av Marie Andersson de Frutos - Sveriges ambassadör i Moçambique och nås per telefon (+258) (21) 480 300 eller e-post ambassaden.maputo@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Maputo hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Maputo?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Maputo ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Moçambique som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Moçambique. Svenska

Ambassaden i Maputo står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Maputo per telefon (+258) (21) 480 300 eller per e-post ambassaden.maputo@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Maputo-
Reseförsäkring för Moçambique och Sverige