Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Havana

Kuba Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Kuba. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Havana. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Kuba. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Kuba.

Svenska Ambassaden i Havana - Kuba
Swedish Embassy in Havana, Cuba Calle 34, No 510 e/ 5o y 7o Ave, Miramar Havana Cuba

Telefon:

(+53) 7 204 28 31

Faxnummer:

(+53) 7 204 11 94

E-post:

ambassaden.havanna@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/havanna

Ambassadör:

Elisabeth Eklund

Timmar:

Sveriges ambassad i Havana - är ett bilateralt uppdrag i Kuba bland annat för att främja Svenska intressen i Kuba.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Havana leds av Elisabeth Eklund - Sveriges ambassadör i Kuba och nås per telefon (+53) 7 204 28 31 eller e-post ambassaden.havanna@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Havana hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Havana?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Havana ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Kuba som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Kuba. Svenska

Ambassaden i Havana står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Havana per telefon (+53) 7 204 28 31 eller per e-post ambassaden.havanna@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Havana-
Reseförsäkring för Kuba och Sverige