Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Amman

Jordanien Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Jordanien. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Amman. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Jordanien. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Jordanien.

Svenska Ambassaden i Amman - Jordanien
Swedish Embassy in Amman, Jordan 20 Abdul Majeed Al-Adwan Street Abdoun P.O. Box 830536 Amman 11183 Jordan

Telefon:

(+962) 6 590 1300 (+962) 6 590 1309

Faxnummer:

(+962) 6 593 0179

E-post:

ambassaden.amman@gov.se ambassaden.amman-visum@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/amman

Ambassadör:

Charlotta Sparre

Timmar:

Sveriges ambassad i Amman - är ett bilateralt uppdrag i Jordanien bland annat för att främja Svenska intressen i Jordanien.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Amman leds av Charlotta Sparre - Sveriges ambassadör i Jordanien och nås per telefon (+962) 6 590 1300 (+962) 6 590 1309 eller e-post ambassaden.amman@gov.se ambassaden.amman-visum@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Amman hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Amman?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Amman ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Jordanien som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Jordanien. Svenska

Ambassaden i Amman står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Amman per telefon (+962) 6 590 1300 (+962) 6 590 1309 eller per e-post ambassaden.amman@gov.se ambassaden.amman-visum@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Amman-
Reseförsäkring för Jordanien och Sverige