Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Ouagadougou

Burkina Faso Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Burkina Faso. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Ouagadougou. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Burkina Faso. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Burkina Faso.

Svenska Ambassaden i Ouagadougou - Burkina Faso
Swedish Embassy in Ouagadougou, Burkina Faso 11 BP 755, CMS Ouagadougou 11 Burkina Faso

Telefon:

(+226) 50 49 61 70

Faxnummer:

E-post:

ambassaden.ouagadougou@sida.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/ouagadougou

Ambassadör:

Andersson Owe, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Sveriges ambassad i Ouagadougou - är ett bilateralt uppdrag i Burkina Faso bland annat för att främja Svenska intressen i Burkina Faso.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Ouagadougou leds av Andersson Owe, Charge dAffaires a.i. - Sveriges ambassadör i Burkina Faso och nås per telefon (+226) 50 49 61 70 eller e-post ambassaden.ouagadougou@sida.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Ouagadougou hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Ouagadougou?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Ouagadougou ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Burkina Faso som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Burkina Faso. Svenska

Ambassaden i Ouagadougou står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Ouagadougou per telefon (+226) 50 49 61 70 eller per e-post ambassaden.ouagadougou@sida.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Ouagadougou-
Reseförsäkring för Burkina Faso och Sverige