Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Brasilia

Brasilien Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Brasilien. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Brasilia. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Brasilien. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Brasilien.

Svenska Ambassaden i Brasilia - Brasilien
Swedish Embassy in Brasilia, Brazil SES Avenida das Nacoes quadra 807 lote 29 70.419-900 - Brasilia - DF Brazil

Telefon:

(+55) 61 3442 5200

Faxnummer:

(+55) 61 3443 1187

E-post:

ambassaden.brasilia@foreign.ministry.se

Hemsida:

www.swedenabroad.com/brasilia

Ambassadör:

Mr Magnus Robach

Timmar:

Sveriges ambassad i Brasilia - är ett bilateralt uppdrag i Brasilien bland annat för att främja Svenska intressen i Brasilien.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Brasilia leds av Mr Magnus Robach - Sveriges ambassadör i Brasilien och han nås per telefon (+55) 61 3442 5200 eller e-post ambassaden.brasilia@foreign.ministry.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Brasilia hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Brasilia?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Brasilien för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: Fortaleza, Recife, Rio de Janeiro, Salvador och Sao Paulo

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Brasilia ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Brasilien som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Brasilien. Svenska

Ambassaden i Brasilia står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Brasilia per telefon (+55) 61 3442 5200 eller per e-post ambassaden.brasilia@foreign.ministry.se

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Brasilia - Om du måste resa till ambassaden i Brasilia, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Brasilien och Sverige - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige..

Dessutom, när du ansöker om visum för Brasilien eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: