Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Sarajevo

Bosnien Hercegovina Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Bosnien Hercegovina. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Sarajevo. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Bosnien Hercegovina. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Bosnien Hercegovina.

Svenska Ambassaden i Sarajevo - Bosnien Hercegovina
Swedish Embassy in Sarajevo, Bosnia and Herzegovina Ferhadija 20 71000 Sarajevo Bosnia and Herzegovina

Telefon:

(+387) 33 27 60 30

Faxnummer:

(+387) 33 27 60 60

E-post:

ambassaden.sarajevo@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/sarajevo

Ambassadör:

Mr Bo William Hedberg

Timmar:

Sveriges ambassad i Sarajevo - är ett bilateralt uppdrag i Bosnien Hercegovina bland annat för att främja Svenska intressen i Bosnien Hercegovina.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Sarajevo leds av Mr Bo William Hedberg - Sveriges ambassadör i Bosnien Hercegovina och nås per telefon (+387) 33 27 60 30 eller e-post ambassaden.sarajevo@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Sarajevo hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Sarajevo?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Sarajevo ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Bosnien Hercegovina som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Bosnien Hercegovina. Svenska

Ambassaden i Sarajevo står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Sarajevo per telefon (+387) 33 27 60 30 eller per e-post ambassaden.sarajevo@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Sarajevo-
Reseförsäkring för Bosnien Hercegovina och Sverige