Sverige Flag

Sveriges Ambassad i La Paz

Bolivia Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Bolivia. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i La Paz. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Bolivia. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Bolivia.

Svenska Ambassaden i La Paz - Bolivia
Swedish Embassy in La Paz, Bolivia Avenida Arce 2631 Edificio Multicine, Piso 11 San Jorge La Paz Bolivia

Telefon:

(+591) 2 297 96 30

Faxnummer:

(+591) 2 297 96 31

E-post:

ambassaden.la-paz@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/lapaz

Ambassadör:

Ann Stodberg, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Sveriges ambassad i La Paz - är ett bilateralt uppdrag i Bolivia bland annat för att främja Svenska intressen i Bolivia.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i La Paz leds av Ann Stodberg, Charge dAffaires a.i. - Sveriges ambassadör i Bolivia och nås per telefon (+591) 2 297 96 30 eller e-post ambassaden.la-paz@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i La Paz hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i La Paz?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i La Paz ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Bolivia som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Bolivia. Svenska

Ambassaden i La Paz står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i La Paz per telefon (+591) 2 297 96 30 eller per e-post ambassaden.la-paz@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i La Paz-
Reseförsäkring för Bolivia och Sverige