Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Luanda

Angola Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Angola. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Luanda. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Angola. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Angola.

Svenska Ambassaden i Luanda - Angola
Swedish Embassy in Luanda, Angola c/o Norwegian Embassy Rua Houari Boumedienne 96, Miramar C. P. 3835 Luanda Angola

Telefon:

(+244) 928 013 310 (+244) 927 631 401

Faxnummer:

E-post:

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/luanda

Ambassadör:

Lena Sundh

Timmar:

Sveriges ambassad i Luanda - är ett bilateralt uppdrag i Angola bland annat för att främja Svenska intressen i Angola.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Luanda leds av Lena Sundh - Sveriges ambassadör i Angola och nås per telefon (+244) 928 013 310 (+244) 927 631 401 eller e-post

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Luanda hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Luanda?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Luanda ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Angola som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Angola. Svenska

Ambassaden i Luanda står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Luanda per telefon (+244) 928 013 310 (+244) 927 631 401 eller per e-postHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Luanda-
Reseförsäkring för Angola och Sverige