Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Alger

Algeriet Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Algeriet. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Alger. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Algeriet. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Algeriet.

Svenska Ambassaden i Alger - Algeriet
Swedish Embassy in Algiers, Algeria Rue Olof Palme B.P. 263 160 35 Hydra-Alger Algeria

Telefon:

(+213) (21) 54 83 33

Faxnummer:

(+213) (21) 54 83 34

E-post:

ambassaden.alger@foreign.ministry.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.com/alger

Ambassadör:

Eva Emnous

Timmar:

Sveriges ambassad i Alger - är ett bilateralt uppdrag i Algeriet bland annat för att främja Svenska intressen i Algeriet.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Alger leds av Eva Emnous - Sveriges ambassadör i Algeriet och nås per telefon (+213) (21) 54 83 33 eller e-post ambassaden.alger@foreign.ministry.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Alger hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Alger?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Alger ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Algeriet som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Algeriet. Svenska

Ambassaden i Alger står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Alger per telefon (+213) (21) 54 83 33 eller per e-post ambassaden.alger@foreign.ministry.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Alger-
Reseförsäkring för Algeriet och Sverige