Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Kabul

Afghanistan Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Afghanistan. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Kabul. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Afghanistan. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Afghanistan.

Svenska Ambassaden i Kabul - Afghanistan
Swedish Embassy in Kabul, Afghanistan - MoI-Street, Opposite the MoI - Shar-e Naw - Kabul - Afghanistan

Telefon:

(+93) 20 210 4912 / 3

Faxnummer:

E-post:

ambassaden.kabul@gov.se

Officiell hemsida:

www.swedenabroad.se/kabul

Ambassadör:

Mr Peter Semneby

Timmar:

Please check official website

Sveriges ambassad i Kabul - är ett bilateralt uppdrag i Afghanistan bland annat för att främja Svenska intressen i Afghanistan.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Svenska ambassaden i Kabul leds av Mr Peter Semneby - Sveriges ambassadör i Afghanistan och nås per telefon (+93) 20 210 4912 / 3 eller e-post ambassaden.kabul@gov.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Kabul hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Svenska ambassaden i Kabul?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Vid kontakt till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).


Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kabul ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Afghanistan som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Afghanistan. Svenska

Ambassaden i Kabul står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kabul per telefon (+93) 20 210 4912 / 3 eller per e-post ambassaden.kabul@gov.seHitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Kabul-
Reseförsäkring för Afghanistan och Sverige