Pakistan Flag

Pakistans Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Pakistans diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Pakistanska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Pakistanska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Pakistans konsulat i Sverige.

Pakistanska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Pakistani Embassy in Stockholm, Sweden Karlavagen 65, 1st floor P.O. Box 5872 102 40 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 20 33 00

Faxnummer:

(+46) 8 24 92 33

E-post:

info@pakistanembassy.se

Officiell hemsida:

www.pakistanembassy.se

Ambassadör:

Mr Sajjad Kamran

Timmar:

Pakistans ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Pakistanska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Pakistanska ambassaden i Stockholm leds av Mr Sajjad Kamran - Pakistans ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 20 33 00 eller e-post info@pakistanembassy.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Pakistanska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Pakistanska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Pakistans Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Pakistanska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Pakistans Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Pakistanska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Pakistanska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Pakistans Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Pakistan och Pakistanska medborgare som bor i Sverige. Pakistanska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Pakistanska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Pakistans Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 20 33 00 eller per e-post info@pakistanembassy.se

Hitta ett hotell nära den Pakistanska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Pakistan - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Pakistan. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Pakistan..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Pakistan ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: