Ungern Flag

Ungerns Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Ungerns diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Ungerska Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Ungerska beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Ungerns konsulat i Sverige.

Ungerska Ambassaden i Stockholm - Sverige
Hungarian Embassy in Stockholm, Sweden - Dag Hammarskjolds Vog 10 - P.O. Box 24125 - 104 51 Stockholm - Sweden

Telefon:

(+46) 8 661 67 62 and (+46) 8 662 56 75

Faxnummer:

(+46) 8 660 29 59

E-post:

mission.sto@mfa.gov.hu

Officiell hemsida:

www.mfa.gov.hu/emb/stockholm

Ambassadör:

Ms. Lilla Makkay

Timmar:

Ungerns ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Ungerska intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Ungerska ambassaden i Stockholm leds av Ms. Lilla Makkay - Ungerns ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 661 67 62 and (+46) 8 662 56 75 eller e-post mission.sto@mfa.gov.hu

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Ungerska ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Ungerska ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Ungerns Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Ungerska ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Ungerns Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Ungerska konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Ungerska konsulat i: Göteborg och Karlstad

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Ungerns Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Ungern och Ungerska medborgare som bor i Sverige. Ungerska

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Ungerska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Ungerns Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 661 67 62 and (+46) 8 662 56 75 eller per e-post mission.sto@mfa.gov.hu

Hitta ett hotell nära den Ungerska Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Ungern - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Ungern. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Ungern..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Ungern ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: