Ecuador Flag

Ecuadors Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Ecuadors diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Ecuador Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Ecuador beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Ecuadors konsulat i Sverige.

Ecuador Ambassaden i Stockholm - Sverige
Ecuadorian Embassy in Stockholm, Sweden Vostra Trodgordsgatan 11 A, 1 floor 111 53 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 679 60 43

Faxnummer:

(+46) 8 611 55 93

E-post:

mecuador.suecia@embecu.se

Officiell hemsida:

www.embecu.se

Ambassadör:

Mr Mario Anobal Guerrero Murgueytio

Timmar:

Ecuadors ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Ecuador intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Ecuador ambassaden i Stockholm leds av Mr Mario Anobal Guerrero Murgueytio - Ecuadors ambassadör i Sverige och nås per telefon (+46) 8 679 60 43 eller e-post mecuador.suecia@embecu.se

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Ecuador ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Ecuador ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Ecuadors Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Ecuador ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Ecuadors Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Ecuador konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Ecuador konsulat i: Göteborg

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Ecuadors Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Ecuador och Ecuador medborgare som bor i Sverige. Ecuador

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Ecuador visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Ecuadors Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 679 60 43 eller per e-post mecuador.suecia@embecu.se

Hitta ett hotell nära den Ecuador Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Ecuador - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Ecuador. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Ecuador..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Ecuador ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: