Sveriges ambassad in Kampala

       
  Du är här: Svenska Ambassaden i Kampala - Uganda

Ambassader Sverige utomlands

 
 

 

Utländska ambassader i Sverige

 

  Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Kampala

Uganda
Uganda Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Uganda. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Kampala. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Uganda. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Uganda.
Sveriges ambassad i Kampala - är ett bilateralt uppdrag i Uganda bland annat för att främja Svenska intressen i Uganda. Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press. Den Svenska ambassaden i Kampala leds av Urban Andersson - Sveriges ambassadör i Uganda och han nås per telefon (+256) 417 700 800 eller e-post ambassaden.kampala@gov.se ambassaden.kampala-migration@gov.se

Konsulära Tjänster - Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kampala ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Uganda som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Uganda. Svenska Ambassaden i Kampala står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Kampala per telefon (+256) 417 700 800 eller per e-post ambassaden.kampala@gov.se ambassaden.kampala-migration@gov.se

Långt bort från den Svenska ambassaden i Kampala? - Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Uganda för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Tidsbokning på ambassaden - Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök. I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden. På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Kampala hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Kampala - Om du måste resa till ambassaden i Kampala, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. Vi erbjuder bekväma alternativ och använd sökrutan för att hitta lämpligt boende nära ambassaden i Kampala.

  Sveriges ambassad in Kampala   Booking.com   Sveriges ambassad in Kampala  
 

 
Reseförsäkring för Uganda och Sverige
Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige.
 
Dessutom, när du ansöker om visum för Uganda eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.
 

Länkar:

Internationell restips Pass ansökan sverige Visum för Sverige - Svensk visum

 

www.svenska-ambassaden.com

 

svenska-ambassaden.com - Denna webbplats är inte den officiella webbplatsen för ambassaden Sverige i Kampala - Uganda. Dessutom är denna webbplats inget samröre med viserings delen av ambassad eller något annat Svenska konsulära avdelning. För ytterligare information, vänligen se vår ansvarsfriskrivning sida.

Disclaimer & Privacy Policy