Sveriges ambassad in Vatikanstaten

       
  Du är här: Svenska Ambassaden i Vatikanstaten - Vatikanstaten City

Ambassader Sverige utomlands

 
 

 

Utländska ambassader i Sverige

 

  Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Vatikanstaten

Vatikanstaten City
Vatikanstaten City Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Vatikanstaten City. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Vatikanstaten. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Vatikanstaten City. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Vatikanstaten City.
Sveriges ambassad i Vatikanstaten - är ett bilateralt uppdrag i Vatikanstaten City bland annat för att främja Svenska intressen i Vatikanstaten City. Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press. Den Svenska ambassaden i Vatikanstaten leds av , Charge dAffaires a.i. - Sveriges ambassadör i Vatikanstaten City och han nås per telefon (+39) 06.44.19.44.03 eller e-post linda.schwartz@gov.se

Konsulära Tjänster - Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Vatikanstaten ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Vatikanstaten City som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Vatikanstaten City. Svenska Ambassaden i Vatikanstaten står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Vatikanstaten per telefon (+39) 06.44.19.44.03 eller per e-post linda.schwartz@gov.se

Långt bort från den Svenska ambassaden i Vatikanstaten? - Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Vatikanstaten City för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Tidsbokning på ambassaden - Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök. I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden. På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Vatikanstaten hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Vatikanstaten - Om du måste resa till ambassaden i Vatikanstaten, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. Vi erbjuder bekväma alternativ och använd sökrutan för att hitta lämpligt boende nära ambassaden i Vatikanstaten.

  Sveriges ambassad in Vatikanstaten   Booking.com   Sveriges ambassad in Vatikanstaten  
 

 
Reseförsäkring för Vatikanstaten City och Sverige
Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige.
 
Dessutom, när du ansöker om visum för Vatikanstaten City eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.
 

Länkar:

Internationell restips Pass ansökan sverige Visum för Sverige - Svensk visum

 

www.svenska-ambassaden.com

 

svenska-ambassaden.com - Denna webbplats är inte den officiella webbplatsen för ambassaden Sverige i Vatikanstaten - Vatikanstaten City. Dessutom är denna webbplats inget samröre med viserings delen av ambassad eller något annat Svenska konsulära avdelning. För ytterligare information, vänligen se vår ansvarsfriskrivning sida.

Disclaimer & Privacy Policy