Argentina Flag

Argentinas Ambassad i Stockholm

Sverige Flag

Argentinas diplomatiska beskickning i Sverige. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Argentinas Ambassaden i Stockholm. Ambassaden är inte den enda Argentinas beskickningen i Sverige. Från denna sida kan du navigera till alla Argentinas konsulat i Sverige.

Argentinas Ambassaden i Stockholm - Sverige
Argentina Embassy in Stockholm, Sweden Narvavogen 32, 3rd floor P.O. Box 14039 104 40 Stockholm Sweden

Telefon:

(+46) 8 663 19 65

Faxnummer:

(+46) 8 661 00 09

E-post:

esuec@mrecic.gov.ar secom_esuec@mrecic.gov.ar

Hemsida:

Ambassadör:

Ms Laura Ramirez Barrios, Charge dAffaires a.i.

Timmar:

Argentinas ambassad i Stockholm - är ett bilateralt uppdrag i Sverige bland annat för att främja Argentinas intressen i Sverige.

Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press.

Den Argentinas ambassaden i Stockholm leds av Ms Laura Ramirez Barrios, Charge dAffaires a.i. - Argentinas ambassadör i Sverige och han nås per telefon (+46) 8 663 19 65 eller e-post esuec@mrecic.gov.ar secom_esuec@mrecic.gov.ar

Timmar

Öppettiderna för ambassaden kan förändras oväntat. Vänligen alltid kontrollera med ambassaden innan du besöker ambassaden.

Tidsbokning på ambassaden

Numera kräver många Argentinas ambassader att du bokar tid innan ditt besök.

I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Argentinas ambassaden.

På den officiella webbplatsen för Argentinas Ambassad i Stockholm hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Långt bort från den Argentinas ambassaden i Stockholm?

Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Argentinas Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Argentinas konsulat i Sverige för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Argentinas konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Konsulära Tjänster

Den konsulära avdelningen på Argentinas Ambassad i Stockholm ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Sverige som planerar att besöka Argentina och Argentinas medborgare som bor i Sverige. Argentinas

Ambassaden i Stockholm står till tjänst och svarar på frågor gällande Argentinas visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Argentinas Ambassad i Stockholm per telefon (+46) 8 663 19 65 eller per e-post esuec@mrecic.gov.ar secom_esuec@mrecic.gov.ar

Hitta ett hotell nära den Argentinas Ambassaden i Stockholm - Om du måste resa till ambassaden i Stockholm, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden.

Reseförsäkring för Sverige och Argentina - Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Argentina. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Argentina..

Dessutom, när du ansöker om visum för Sverige eller Argentina ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.

 


Länkar: