Sveriges ambassad in New Delhi

       
  Du är här: Svenska Ambassaden i New Delhi - Indien

Ambassader Sverige utomlands

 
 

 

Utländska ambassader i Sverige

 

  Sverige Flag

Sveriges Ambassad i New Delhi

Indien
Indien Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Indien. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i New Delhi. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Indien. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Indien.
Sveriges ambassad i New Delhi - är ett bilateralt uppdrag i Indien bland annat för att främja Svenska intressen i Indien. Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press. Den Svenska ambassaden i New Delhi leds av Mr Harald Sandberg - Sveriges ambassadör i Indien och han nås per telefon (+91) (11) 4419 7100 eller e-post ambassaden.new-delhi@foreign.ministry.se

Konsulära Tjänster - Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i New Delhi ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Indien som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Indien. Svenska Ambassaden i New Delhi står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i New Delhi per telefon (+91) (11) 4419 7100 eller per e-post ambassaden.new-delhi@foreign.ministry.se

Långt bort från den Svenska ambassaden i New Delhi? - Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Indien för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: Chennai, Kolkata och Mumbai

Tidsbokning på ambassaden - Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök. I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden. På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i New Delhi hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i New Delhi - Om du måste resa till ambassaden i New Delhi, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. Vi erbjuder bekväma alternativ och använd sökrutan för att hitta lämpligt boende nära ambassaden i New Delhi.

  Sveriges ambassad in New Delhi   Booking.com   Sveriges ambassad in New Delhi  
 

 
Reseförsäkring för Indien och Sverige
Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige.
 
Dessutom, när du ansöker om visum för Indien eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.
 

Länkar:

Internationell restips Pass ansökan sverige Visum för Sverige - Svensk visum

 

www.svenska-ambassaden.com

 

svenska-ambassaden.com - Denna webbplats är inte den officiella webbplatsen för ambassaden Sverige i New Delhi - Indien. Dessutom är denna webbplats inget samröre med viserings delen av ambassad eller något annat Svenska konsulära avdelning. För ytterligare information, vänligen se vår ansvarsfriskrivning sida.

Disclaimer & Privacy Policy