Sveriges ambassad in Luanda

       
  Du är här: Svenska Ambassaden i Luanda - Angola

Ambassader Sverige utomlands

 
 

 

Utländska ambassader i Sverige

 

  Sverige Flag

Sveriges Ambassad i Luanda

Angola
Angola Flag

Sveriges diplomatiska beskickning i Angola. På denna sida hittar du information om hur du kontakter Svenska Ambassaden i Luanda. Ambassaden är inte den enda Svenska beskickningen i Angola. Från denna sida kan du navigera till alla Sveriges konsulat i Angola.
Sveriges ambassad i Luanda - är ett bilateralt uppdrag i Angola bland annat för att främja Svenska intressen i Angola. Ambassaden spelar också en viktig roll när det gäller utvecklingssamarbete, kulturella frågor och kontakter med lokal press. Den Svenska ambassaden i Luanda leds av Lena Sundh - Sveriges ambassadör i Angola och han nås per telefon (+244) 928 013 310 (+244) 927 631 401 eller e-post

Konsulära Tjänster - Den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Luanda ger konsulärt bistånd. I allmänhet ger avdelningen tjänster till lokalbefolkningen i Angola som planerar att besöka Sverige och Svenska medborgare som bor i Angola. Svenska Ambassaden i Luanda står till tjänst och svarar på frågor gällande Svenska visum och pass, äktenskapsregistrering, legalisering av dokument, barns födelse och mycket mera. Du kan kontakta den konsulära avdelningen på Sveriges Ambassad i Luanda per telefon (+244) 928 013 310 (+244) 927 631 401 eller per e-post

Långt bort från den Svenska ambassaden i Luanda? - Många konsulat ger i stort sett samma tjänster som du skulle få på en ambassad. Om Sveriges Ambassad är långt borta kan det vara särskilt värdefullt att kontakta närmaste Svenska konsulat i Angola för att avgöra om det ger den service du behöver. Vid kontakt, klicka på den närmaste staden i följande lista för att se kontaktuppgifter till Svenska konsulat i: (Det finns inga konsulat i det här landet).

Tidsbokning på ambassaden - Numera kräver många Svenska ambassader att du bokar tid innan ditt besök. I de flesta fall kan du boka tid genom att använda webbplatsen för den Svenska ambassaden. På den officiella webbplatsen för Sveriges Ambassad i Luanda hittar du information om öppettider och hur du bokar möten.

Hitta ett hotell nära den Svenska Ambassaden i Luanda - Om du måste resa till ambassaden i Luanda, eller om du måste vänta en eller flera dagar kan det vara klokt att bo på hotell eller pensionat nära ambassaden. Vi erbjuder bekväma alternativ och använd sökrutan för att hitta lämpligt boende nära ambassaden i Luanda.

  Sveriges ambassad in Luanda   Booking.com   Sveriges ambassad in Luanda  
 

 
Reseförsäkring för Angola och Sverige
Glöm inte att köpa heltäckande reseförsäkring när du reser till Sverige. Du kan bli sjuk, missa ditt flyg, personliga tillhörigheter kan stjälas eller du kan drabbas av olycka så läkare eller sjukhus behöver uppsökas i Sverige.
 
Dessutom, när du ansöker om visum för Angola eller Sverige ber många ambassader och konsulat att du kan visa bevis på en giltig reseförsäkring med utökad täckning.
 

Länkar:

Internationell restips Pass ansökan sverige Visum för Sverige - Svensk visum

 

www.svenska-ambassaden.com

 

svenska-ambassaden.com - Denna webbplats är inte den officiella webbplatsen för ambassaden Sverige i Luanda - Angola. Dessutom är denna webbplats inget samröre med viserings delen av ambassad eller något annat Svenska konsulära avdelning. För ytterligare information, vänligen se vår ansvarsfriskrivning sida.

Disclaimer & Privacy Policy